Ajax-drietal traint opnieuw apart: club laat vijf talenten naar Engeland vliegen

Ajax-drietal traint opnieuw apart: club laat vijf talenten naar Engeland vliegen

18-07-2018 12:41
52

Ajax heeft woensdagmiddag vijf extra spelers begroet tijdens het trainingskamp in het Engelse Burton-upon-Trent. De talenten Victor Jensen, Sven Botman, Navajo Bakboord, Dani de Wit en Kaj Sierhuis zijn op het vliegtuig gestapt en hebben zich aangesloten bij de selectie van de Amsterdammers.

Dit heeft Ajax woensdagmiddag laten weten via de officiële clubkanalen. Trainer Erik ten Hag heeft nu gezelschap van 32 spelers. Ajax stapte zaterdag nog met 26 man op het vliegtuig en werd later in de week vergezeld door de van Manchester United overgekomen Daley Blind. Alleen Dusan Tadic ontbreekt nog.

Volgens de club heeft de maatregel te maken met de twee oefenwedstrijden tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall die voor donderdag gepland staan. Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Siem de Jong zijn een vraagteken voor de twee confrontaties: het drietal trainde dinsdag al apart en deed dat woensdag opnieuw, meldt Voetbal International. Ook Donny van de Beek en Frenkie de Jong kampen met lichte fysieke ongemakken.