Oorlogstaal van Overmars: We zaten op het niveau van Feyenoord en PSV

Oorlogstaal van Overmars: "We zaten op het niveau van Feyenoord en PSV"

18-07-2018 15:08
324

De komst van de peperdure Dusan Tadic (ruim elf miljoen euro) en Daley Blind (zestien miljoen) naar Ajax 'is pas het begin'. Dat zegt directeur spelersbeleid Marc Overmars woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Overmars gaf nooit eerder zó veel geld uit aan geroutineerde spelers. Tadic en Blind lijken óók nog eens een gigantisch salaris te ontvangen in Amsterdam. "Ik weet niet of het een trendbreuk is, maar dat we op het gebied van salaris omhoog willen is heel belangrijk, denk ik", stelt Overmars.

Wedden

Meer odds

"Wat dat betreft zaten we eerst nog op het niveau van Feyenoord en PSV. Nu gaan we daar overheen. Wat mij betreft is dit pas het begin."

Deze zomer wilde Overmars doelbewust snel klaar zijn met het samenstellen van de selectie. "Als we nog zes weken hadden gewacht met Daley, was het aankoopbedrag veel lager geweest. Maar dat wilden wij dus niet. We wilden het snel in orde maken. Mensen zeggen over ons dat het kapitaal op het veld moet staan. Dat is zo, maar men vergeet weleens dat we dat al hadden staan met spelers als David Neres en Hakim Ziyech."