'Valencia komt in zoektocht naar rechtsback bij tweede Oranje-international uit'

'Valencia komt in zoektocht naar rechtsback bij tweede Oranje-international uit'

18-07-2018 20:43
10

Timothy Fosu-Mensah mag zich in de belangstelling verheugen van Valencia. De Spaanse subtopper heeft bij Manchester United geïnformeerd naar de veelzijdige twintigjarige Nederlander, maar de Engelsen willen vooralsnog niet meewerken.

Dat meldt Voetbal International. Fosu-Mensah is net als Hans Hateboer in beeld voor de positie van rechtsachter in de sinaasappelstad. VI meldde eerder al dat Valencia een miljoenenbod neerlegde bij Atalanta Bergamo voor Hateboer. De Italiaanse club wimpelde die aanbieding resoluut af. Vóór dat bod werd al een lijntje uitgegooid naar Fosu-Mensah.

Desondanks waagde Valencia dus een nieuwe poging voor Fosu-Mensah, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Crystal Palace en momenteel met United op een trainingsstage is in de Verenigde Staten. De Spaanse club onderhoudt een goede relatie met The Red Devils en huurde de vorige jaargang al Andreas Pereira.

United wil echter pas na de voorbereiding beslissen of Fosu-Mensah verhuurd mag worden. Een verkoop is sowieso onbespreekbaar.