'Ambitieuze transferplannen Chelsea: driedubbele deal met Juventus mogelijk'

'Ambitieuze transferplannen Chelsea: driedubbele deal met Juventus mogelijk'

18-07-2018 23:49
14

Chelsea heeft zijn zinnen op liefst drie spelers van Juventus gezet. De nieuwe trainer Maurizio Sarri zou Daniele Rugani, Miralem Pjanic én Gonzalo Higuaín maar wat graag verwelkomen in Londen, meldt Sky Italia.

Sarri werkte bij Napoli al eens samen met Higuaín en hoopt nu op een hereniging. Daarvoor wil Chelsea wel eerst afscheid nemen van tenminste een van de andere twee spitsen, Alvaro Morata of Michy Batshuayi. De dertigjarige Argentijn heeft nog een contract tot medio 2021 bij Juventus, maar mag door de komst van Cristiano Ronaldo bij een goed bod vertrekken.

De Oude Dame is ook bereid om mee te werken aan een transfer van Rugani. De zaakwaarnemer van de verdediger had woensdag in Milaan een ontmoeting met een delegatie van Chelsea, waarbij volgens verschillende Italiaanse media zelfs eigenaar Roman Abramovich aanwezig was. Juve hanteert een vraagprijs van vijftig miljoen euro voor Rugani, maar lijkt met iets minder ook genoegen te nemen.

Een akkoord tussen Chelsea en Juventus over Rugani lijkt de grootste uitdaging te worden. De Italiaanse kampioen is zeer tevreden over de Bosniër en hoopt zelfs zijn contract te verlengen. De middenvelder, die ook op een lijstje zou staan bij FC Barcelona, nam onlangs echter een nieuwe zaakwaarnemer aan, Ramadani. Die heeft een goede band met The Blues.