Darri verrast door verbanning: 'Heb me laten opfokken door mensen om me heen'

Darri verrast door verbanning: 'Heb me laten opfokken door mensen om me heen'

19-07-2018 11:46
27

Brahim Darri hoopt volgende week dinsdag tijdens een gesprek de kou uit de lucht te halen met Heracles Almelo. De 23-jarige aanvaller ontkent dat hij een nadrukkelijke transferwens heeft.

Zijn gedwongen vertrek uit het trainingskamp, kwam voor Darri als een verrassing. Hij gaat dinsdag om tafel met de clubleiding en trainer Frank Wormuth. "Ik heb hem de indruk gegeven dat ik weg wilde bij Heracles, dat is mijn fout", zegt hij tegen TC Tubantia. Darri heeft nog een contract voor een jaar bij de Almelose eredivisionist.

Het is niet de eerste keer dat de speler in de clinch ligt met de club waar hij sinds januari 2015 speelt, beseft hij. "Ik heb me laten opfokken en beïnvloeden door mensen om me heen, door zaakwaarnemers bijvoorbeeld." Darri geeft aan naar een andere club te willen als dat een positieverbetering is. "Zoals elke speler dat wil. Maar als ik ga, wil ik ook graag dat Heracles geld aan me kan verdienen. Het is dus helemaal niet zo dat ik per se weg wil, maar zo heb ik het wel over laten komen en dat is niet goed."

Darri kan niet beloven hij vanaf nu niet meer in dezelfde valkuilen stapt. "Ik ben heel impulsief. Ik kan vandaag wat zeggen waar ik volledig achter sta en morgen iets totaal anders zeggen waar ik dan ook volledig achter sta. Dat is moeilijk voor anderen maar ook voor mezelf, want ik werk mezelf steeds opnieuw in de nesten."