Ajax treft Sturm Graz mét trouwe uitblinker: Ik zal woensdag spelen tegen Ajax

Ajax treft Sturm Graz mét trouwe uitblinker: "Ik zal woensdag spelen tegen Ajax"

19-07-2018 15:16
28

Alle ogen zijn bij Sturm Graz gericht op de dubbele ontmoeting met Ajax. Peter Zulj, een belangrijke kracht in het elftal van de Oostenrijkers, staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar heeft beloofd in ieder geval tegen Ajax nog mee te spelen. 

Zulj was afgelopen seizoen de beste speler van Sturm Graz en dat leverde hem interesse vanuit Engeland en Turkije op. Eerder vertrokken al twee sterkhouders van de Oostenrijkse club, maar Zulj wil in ieder geval de ontmoetingen met Ajax nog meemaken. "Ik ben er graag bij", zegt Zulj tegen de Kleine Zeitung

"Sturm is een mooie club en deze wedstrijden betekenen veel voor ons. Beide wedstrijden zijn uitverkocht. Ik zal woensdag spelen tegen Ajax, mits de trainer mij opstelt", aldus Zulj.

Technisch directeur Günter Kreissl: "We weten dat Peter bij een aantal goede clubs op de radar staat, maar niemand is nog echt concreet geworden. Het is daarnaast überhaupt niet onze intentie om Peter te verkopen, we hebben het geld van deze transfer niet nodig. We willen liever op sportief gebied een topprestatie afleveren."

Woensdag speelt Ajax thuis in de tweede voorronde van de Champions League. Een week later wordt de return afgewerkt in Oostenrijk.