Nadat ik de rode kaart kreeg tegen Vitesse hingen ze al aan de telefoon

"Nadat ik de rode kaart kreeg tegen Vitesse hingen ze al aan de telefoon"

Gepubliceerd: donderdag 19 juli 2018 om 18:50do 19-07-2018 om 18:50

Michiel Kramer had al langer de wens om naar het buitenland te vertrekken. Toen Maccabi Haifi langskwam, kreeg hij zijn gewense avontuur. Kramer kreeg goedkeuring van zijn vrouw. 

"Nadat ik de rode kaart kreeg tegen Vitesse hingen ze al aan de telefoon", vertelt Kramer aan FOX Sports. "Ze wilden heel graag praten over een overgang daarheen. Een week later zat Mo (Allach, red.) bij mij thuis in Nederland. Toen is het balletje gaan rollen. Een paar weken later was het klaar."

"Overhalen? Dat is misschien niet het goede woord. Ik ben zelf gaan kijken hoe het was en zei ook: als m'n vrouw het niet ziet zitten, dan doe ik het gewoon niet. We hebben gekeken hoe het was, dat beviel best goed."

Kramer liep al langer met de wens om naar het buitenland te gaan en mist Nederland absoluut niet. "Ik wilde al iets langer naar het buitenland. Dat had ik al twee jaar geleden. Die gedachte had ik al wat langer. Daarom was ik blij dat dit voorbij kwam. Of ik jullie mis? Ik denk dat jullie mij meer missen dan ik jullie. Dat is hoe het is in Nederland. Ik vind het niet erg en heb er ook nooit wakker van gelegen (van al het gedoe rond zijn persoon, red.). Ik ga jullie in ieder geval niet missen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws