Van Geel: 'Dat zijn we aan het onderzoeken, Clasie kan ik niet ontkennen'

Van Geel: 'Dat zijn we aan het onderzoeken, Clasie kan ik niet ontkennen'

19-07-2018 21:22
46

De koopdrift van Ajax doet niets af aan de ambities van Feyenoord dit seizoen. Technisch directeur Martin van Geel heeft een duidelijke doelstelling neergelegd bij de technische staf en de spelers.

"Feyenoord gaat weer voor de landstitel. En we willen ook de groepsfase van de Europa League doorkomen", laat Van Geel weten aan de NOS. Hoewel Ajax en in mindere mate PSV meer middelen bezitten, is de directeur optimistisch. "Ik ben behoorlijk trots, we hebben de zaken redelijk voor elkaar. We hebben jongens die langdurig vastliggen en veel stabiliteit."

"Eigenlijk is Karim El Ahmadi de enige speler uit de basis die we hebben laten gaan", vervolgt Van Geel. Voor de Marokkaanse routinier ving Feyenoord echter geen transfersom, waardoor de club op 'inventieve wijze' te werk moet gaan wil het zich nog versterken. Het geld is namelijk op. Dat werd uitgegeven aan trainingscomplexen 1908 en Nieuw Varkenoord.

"We zijn hier en daar wel aan het onderzoeken of we nog wat kunnen toevoegen. Jordy Clasie (Southampton) kan ik niet ontkennen", herhaalt Van Geel de woorden van eerder op de dag.

Lees ookVan Geel reageert op Overmars: 'Begrijp het wel als je vier jaar geen prijs pakt'