'Ongelooflijke' Robben tijdens voorbereiding van Bayern: Het is waanzin

'Ongelooflijke' Robben tijdens voorbereiding van Bayern: "Het is waanzin"

19-07-2018 22:24
35

Arjen Robben laat in de voorbereiding zien dat hij nog niet versleten is. De nieuwe Bayern München-trainer Niko Kovac is onder de indruk van de 34-jarige Nederlander.

Kovac pakt zijn spelers flink aan deze zomer. "We hebben, mede in overleg met de medische staf, onze mechanismes om niet te ver te gaan", zegt de Kroaat, geciteerd door Voetbal International. "Op dit moment loopt iedereen er fantastisch bij."

Vooral de routiniers maken indruk op de opvolger van Jupp Heynckes en dan met name Robben. "Als je ziet met welke intensiteit en instelling de oudgedienden meedoen… Arjen is ongelooflijk. Ik had al veel over hem gehoord. Maar nu zie ik het met eigen ogen en moet ik zeggen: Het is waanzin."

Kovac rekent ondertussen 'gewoon' op James Rodriguez. De Colombiaan zou hopen op een nieuwe kans bij Real Madrid, maar de Duitse kampioen huurt hem tot medio 2019 met een optie tot koop. "Ik weet dat we een geldig contract hebben. Op dit moment ziet het er naar uit dat hij hier blijft. Ik ga van niets anders uit. Er wordt zoveel geschreven."