Geen zorgen bij Feyenoord om Ajax: Wat Ajax doet, boeit me niet zoveel

Geen zorgen bij Feyenoord om Ajax: "Wat Ajax doet, boeit me niet zoveel"

20-07-2018 06:44
79

Ajax smijt met miljoenen, maar Yassin Ayoub maakt zich daar geen zorgen om. Het interesseert de middenvelder van Feyenoord weinig wat er in Amsterdam gebeurt.

"Wat Ajax doet, boeit me eigenlijk niet zoveel. Ik weet niet of het bestuur daar naar kijkt, maar wij als spelers niet", vertelt Ayoub vrijdag aan De Telegraaf. "Je kunt wel de selecties naast elkaar gaan leggen, maar dat zegt allemaal niets." Ook Steven Berghuis laat zich er over uit: "Ajax doet goede zaken, maar bij ons zijn er veel jongens gebleven. Ik vind niet dat er per se iemand bij moet komen om met hen te kunnen concurreren."

Ayoub werkte bij FC Utrecht samen met Ajax-trainer Erik ten Hag, een voordeel voor Feyenoord als de wedstrijd tegen de Amsterdammers op de agenda staat. "In de voorbereiding hamert hij heel erg op de fitheid. Tactisch zal hij het bij Ajax anders aanpakken dan bij FC Utrecht. Daar speelde hij vaak 4-4-2, bij Ajax zal hij dat niet doen. Als ik tijdens het seizoen duels van Ajax bekijk, zal ik weten waar hij mee bezig is. Ik gun hem alles, behalve tegen ons."