Willem II laat transfervrije aanvaller met vertraging gaan: 'Geen akkoord'

Willem II laat transfervrije aanvaller met vertraging gaan: 'Geen akkoord'

20-07-2018 15:31
14

Willem II heeft per direct afscheid genomen van Asumah Abubakar, laten de Tilburgers vrijdag weten via de officiële kanalen. De in Ghana geboren aanvaller, die ook over een Portugese nationaliteit beschikt, liep deze zomer al uit zijn contract.

De Tricolores boden Abubakar echter de kans om deze zomer een nieuwe verbintenis in de wacht te slepen. De 21-jarige aanvaller speelde vorig seizoen geen minuut nadat hij tijdens de voorbereiding zijn kuitbeen had gebroken. Ook dit seizoen zal Abubabakar niet het rood-wit-blauwe shirt dragen: Willem II meldt via de clubsite dat beide partijen 'niet tot een akkoord' zijn gekomen.

De spoeling voorin wordt er met het vertrek van de Ghanees niet bepaald dikker op in Tilburg. Willem II heeft met Fran Sol, Jordy Croux, Karim Coulibaly en Kristófer Ingi Kristinsson slechts vier pure aanvallers onder contract staan. De van een kruisbandblessure herstellende Etien Velikonja loopt ook nog rond in Tilburg. Het is nog onduidelijk of de Sloveen bij Willem II blijft.