Feyenoord stapt met 23 spelers op het vliegtuig, vijf man niet mee naar Istanbul

Feyenoord stapt met 23 spelers op het vliegtuig, vijf man niet mee naar Istanbul

20-07-2018 16:04
49

De spelers en stafleden van Feyenoord hebben vrijdagmiddag het vliegtuig naar Istanbul gepakt. De stadionclub neemt een selectie van 23 spelers mee voor het oefenduel tegen Fenerbahçe van zaterdag.

WK-gangers Renato Tapia en Sofyan Amrabat blijven in Rotterdam achter, laat Feyenoord weten via de clubsite. De internationals van Peru en Marokko hebben zich inmiddels weer gemeld bij de regerend bekerwinnaar, maar trainen tijdens het weekend voor zichzelf. Ook de geblesseerde Kenneth Vermeer en Ridgeciano Haps gaan niet mee, net als nieuweling Luis Sinisterra. De Colombiaan vliegt op en neer naar zijn vaderland om zijn Nederlandse werkvergunning te regelen.

Voor twee Feyenoorders is de vriendschappelijke wedstrijd in Istanbul een speciale. Robin van Persie speelt tegen zijn oude club, waar hij tussen 2015 en de winterstop van het seizoen 2017/2018 onder contract stond. Sven van Beek neemt het op tegen de club die hem graag over wil nemen. De Rotterdammers zijn vooralsnog echter niet ingegaan op de eerste toenaderingen van Fenerbahçe.

De volledige Feyenoord-selectie: Justin Bijlow, Brad Jones, Ramón ten Hove, Bart Nieuwkoop, Sven van Beek, Jeremiah St. Juste, Jan-Arie van der Heijden, Calvin Verdonk, Eric Botteghin, Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida, Tonny Vilhena, Yassin Ayoub, Orkun Kökcü, Jordy Wehrmann, Jens Toornstra, Wouter Burger, Jean-Paul Boëtius, Sam Larsson, Steven Berghuis, Mo El Hankouri, Robin van Persie, Dylan Vente.