ED: PSV is nog niet klaar na Zoet-deal en wil 'alles op alles zetten' voor Lozano

ED: PSV is nog niet klaar na Zoet-deal en wil 'alles op alles zetten' voor Lozano

20-07-2018 16:50
88

Jeroen Zoet heeft voor zekerheid gekozen door zijn contract bij PSV te verlengen, schrijft het Eindhovens Dagblad. De elfvoudig Oranje-international beschikte over een aflopende verbintenis, maar heeft zichzelf vrijdagmiddag tot medio 2021 aan PSV verbonden.

De sluitpost leek van plan om deze zomer te vertrekken bij de regerend landskampioen. Volgens het Eindhovens Dagblad is er wel degelijk contact geweest tussen Zoet en enkele buitenlandse clubs, maar de doelman zag geen mogelijkheid tot absolute positieverbetering. Ook PSV leek steeds minder happig op een vertrek van de geboren Veendammer: de Eindhovenaren zagen in de Fransman Alban Lafont en de Oekraïner Andriy Lunin mogelijke opvolgers, maar de twee kozen voor een transfer naar respectievelijk Fiorentina en Real Madrid.

PSV heeft vervolgens alles in het werk gesteld om Zoet voor de club te behouden, net zoals men dat eerder bij Luuk de Jong heeft gedaan. Het ED sluit niet uit dat de Eindhovenaren flink wat water bij de financiële wijn hebben gedaan. PSV lijkt bovendien nog niet klaar te zijn: de club wil ook topschutter Hirving Lozano behouden en wil 'alles op alles zetten' om de Mexicaan, ondanks een prima WK, nóg een seizoen in het Philips Stadion te laten spelen.