Zaakwaarnemer noemt geruchten 'onzin': Feyenoord lijkt seizoen met duo in te gaan

Zaakwaarnemer noemt geruchten 'onzin': Feyenoord lijkt seizoen met duo in te gaan

20-07-2018 19:24
46

Feyenoord lijkt met Nicolai Jörgensen en Sven van Beek het nieuwe seizoen in te gaan. Volgens hun zaakwaarnemer Rob Jansen zijn er vooralsnog geen ontwikkelingen rond het tweetal.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Vooral Van Beek werd de voorbije dagen gelinkt aan een transfer. Het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu is nadrukkelijk geïnteresseerd, maar een eerste bod van de Turken werd afgewezen door Feyenoord, meldde VI althans. Volgens Jansen is de berichtgeving 'onzin'. Overigens spelen de Rotterdammers zaterdag een oefenduel met Fener in Istanbul.

Jörgensen, die zich niet kon onderscheiden op het WK namens Denemarken, wordt al langer gevolgd door buitenlandse clubs, maar ook voor hem is nog geen concreet bod uitgebracht. Eerder werd bekend dat Newcastle United lijkt afgehaakt voor de spits, die nog tot en met zondag vakantie viert. Hij reist dan ook niet mee naar Turkije.

Op 4 augustus speelt de bekerwinnaar de eerste serieuze wedstrijd van het seizoen. In Eindhoven is landskampioen PSV de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.