De Graafschap-selectie mag stappen na oefenzege: Ze krijgen mijn auto mee

De Graafschap-selectie mag stappen na oefenzege: "Ze krijgen mijn auto mee"

20-07-2018 21:54
44

De Graafschap heeft vrijdagavond het trainingskamp in Epe opgefleurd met een 3-0 oefenzege op SC Cambuur. Frank Olijve, Youssef El Jebli en Anthony van den Hurk namen de doelpuntenproductie voor hun rekening in een wedstrijd die zonder supporters werd afgewerkt.

Trainer Henk de Jong betreurt het dat de lokale autoriteiten geen toeschouwers toe wilden laten. "De mensen van ons hadden hier moeten zijn. Ze horen te zien waarmee we bezig zijn, want we speelden ook echt leuk voetbal", vertelt de Friese oefenmeester aan de clubsite van De Graafschap.

De spelersgroep van de Superboeren heeft al de hele week uitgekeken naar de vrijdagavond, aangezien ze na de wedstrijd tegen Cambuur mogen stappen met de hele selectie. "Ik ga niet mee, ik zie ze morgenochtend wel. Ze krijgen mijn auto mee", aldus De Jong, die hoopt dat zijn spelers verstandig zijn in hun keuze voor een chauffeur. "Eén van de Marokkaanse jongens, die gaan niet op stap en drinken niet. Die kan de rest dan afzetten en ophalen haha."