'Everton-aanvaller mag vertrekken: Brands doet mogelijk zaken met Cocu'

'Everton-aanvaller mag vertrekken: Brands doet mogelijk zaken met Cocu'

20-07-2018 23:19
5

Yannick Bolasie is mogelijk aan zijn laatste weken als speler van Everton bezig. De club van directeur Marcel Brands hoeft de 29-jarige Congolees niet per se te verkopen, maar lijkt wel bereid om mee te werken als een geïnteresseerde club zich meldt.

Volgens The Liverppol Echo is er ook voldoende belangstelling uit binnen- en buitenland voor de vleugelaanvaller. Fenerbahçe-trainer Phillip Cocu gaat mogelijk zakendoen met zijn oude PSV-collega, maar ook Leicester City, Fulham en Bolasie's oude werkgever Crystal Palace lijken in de race te zijn voor de Everton-aanvaller.

Bolasie heeft een grote deel van het vorige seizoen moeten missen vanwege een kruisbandblessure en is onlangs getroffen door maagproblemen. Hierdoor is hij niet met de rest van de selectie mee op trainingskamp, net als Cuco Martina die door hetzelfde euvel is getroffen. Everton lijkt ondertussen bezig met de peperdure Braziliaan Richarlison. Wanneer de Braziliaan daadwerkelijk overkomt van Watford, zou dat waarschijnlijk een negatieve invloed hebben op de speelkansen van Bolasie.