RAI Sport: Arias laat zijn keuze vallen op Napoli, 10 à 15 miljoen voor PSV

RAI Sport: Arias laat zijn keuze vallen op Napoli, 10 à 15 miljoen voor PSV

21-07-2018 00:00
76

Santiago Arias lijkt zijn keuze te hebben gemaakt. Volgens RAI Sport gaat de Colombiaanse rechtsback PSV verruilen voor het Italiaanse Napoli.

De onderhandelingen tussen Napoli en Arias zouden al in een vergevorderd stadium zijn. Het Italiaanse medium sluit zelfs niet uit dat de deal zaterdag al wereldkundig kan worden gemaakt. De gesprekken tussen PSV en de nummer twee van het afgelopen Serie A-seizoen zullen naar verwachting weinig problemen opleveren. PSV gunt Arias na vijf jaar trouwe dienst een toptransfer en heeft al ingespeeld op het vertrek van de Colombiaan door Denzel Dumfries naar Eindhoven te halen. Het Eindhovens Dagblad meldde onlangs dat PSV rekent op een transfersom van tien à vijftien miljoen euro.

Juventus werd de afgelopen maanden al nadrukkelijk genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Arias. De Oude Dame gaf uiteindelijk echter de voorkeur aan Joao Cancelo, die voor veertig miljoen euro over is gekomen voor Valencia. Arias schermt volgens het ED met meerdere aanbiedingen over de grens, maar lijkt dus zijn jawoord aan Napoli te geven.