'Hij heeft laten weten dat Ajax twintig miljoen euro op hem geboden heeft'

'Hij heeft laten weten dat Ajax twintig miljoen euro op hem geboden heeft'

21-07-2018 07:17
220

Het gerucht dat Ajax diep in de buidel wil tasten voor de Braziliaan Pedrinho lijkt te kloppen. Volgens berichten uit Brazilië heeft directeur spelersbeleid Marc Overmars het bod op de middenvelder annex aanvaller van Corinthians verdubbeld.

Pedrinho en Ajax werden donderdag voor het eerst aan elkaar gelinkt. Het Braziliaanse Globo Esporte meldde dat Overmars tien miljoen euro had geboden op de Braziliaan. Dat werd echter van tafel geveegd, omdat Corinthians de vastgestelde afkoopsom van vijftig miljoen euro wenst te ontvangen. Overmars laat het er niet bij zitten en heeft zich opnieuw in Brazilië gemeld, zo klinkt het.

Het schijnt dus dat de technische man van Ajax het bod op Pedrinho heeft verdubbeld. Overmars benaderde de invloedrijke zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci, die de belangen van Pedrinho behartigt en David Neres hoogstpersoonlijk naar Amsterdam bracht, om binnen te komen bij Corinthians. Pedrinho's manager Will Dantas laat weten dat Overmars het bod inmiddels verhoogd heeft.

"Wat er is gebeurd is dat Bertolucci, met wie wij samenwerken, heeft laten weten dat Ajax twintig miljoen euro op Pedrinho geboden heeft", vertelt Dantas aan Gazeta Esportiva. "Corinthians heeft mij echter al verteld dat er pas onderhandeld gaat worden bij een bod dat dichter bij de vraagprijs van vijftig miljoen euro komt."

Ajax is niet de enige club die Pedrinho wil. In Brazilië wordt gemeld dat Corinthians twee maanden geleden tussen de twintig en 25 miljoen euro voor hem kon ontvangen. Naar verluidt kwam het bod van het Italiaanse Udinese.