Willem ll-aanvaller moest appartement zelf betalen: Dan ga ik weg

Willem ll-aanvaller moest appartement zelf betalen: "Dan ga ik weg"

Gepubliceerd: zaterdag 21 juli 2018 om 09:26za 21-07-2018 om 09:26

Asumah Abubakar heeft zélf besloten om te vertrekken bij Willem ll. De Tilburgers wilden niet aan alle voorwaarden van de aanvaller voldoen.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. Willem ll ging akkoord met de salariseisen van Abubakar, maar kon geen akkoord bereiken over 'randvoorwaarden', aldus de krant. Een paar uur later pakte hij zijn koffers. De aanvaller kreeg te horen dat Willem ll niet aan alle wensen kon voldoen. Volgens het Brabants Dagblad moest hij een appartament van zijn eigen salaris betalen. "Dan ga ik weg", wordt hij geciteerd.

Abubakar wilde een eigen appartement, zodat hij zijn moeder kon ontvangen. Vorig jaar moest hij een appartement delen met jeugdspelers. "Ik wilde net iets meer. Daar houdt Willem II niet van. Teleurgesteld? Nee, dat is voetbal", zegt hij.

Abubakar richt zich nu op andere opties. Hij kan rekenen op interesse van buitenlandse clubs, maar er is ook belangstelling uit de Keuken Kampioen Divisie. "Ik wilde het graag bij Willem II laten zien, maar richt me op andere opties."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws