Telegraaf spreekt Ajax-bod van 20 miljoen euro tegen: 'Een schot hagel'

Telegraaf spreekt Ajax-bod van 20 miljoen euro tegen: 'Een schot hagel'

21-07-2018 13:43
60

De Telegraaf ontkent dat Ajax bezig is met de Braziliaan Pedrinho. De Amsterdammers zouden volgens Braziliaanse media eerst tien en vervolgens twintig miljoen euro hebben geboden op de offensief ingestelde middenvelder van Corinthians.

De zaakwaarnemer van Pedrinho heeft laten weten dat er een bod van twintig miljoen euro vanuit Amsterdam op zijn cliënt is gekomen en dat Corinthians minstens vijftig miljoen wil vangen voor Pedrinho. De Telegraaf gelooft er echter weinig van. Ajax-watcher Mike Verweij heeft via Twitter gereageerd op vragen van een Ajax-fan én van Jack van Gelder en doet de Braziliaanse geruchten af als 'een schot hagel'.

De Amsterdammers hebben zich de afgelopen maanden al volop versterkt in offensief opzicht. Dusan Tadic, Zakaria Labyad en Hassane Bandé tekenden in Amsterdam. Hoewel laatstgenoemde tot de winterstop is uitgeschakeld met een zware blessure, lijkt Ajax niet van plan om een nieuwe buitenspeler te halen. Behalve Labyad en Tadic kunnen ook David Neres, Noa Lang, Vaclav Cerny en Dennis Johnsen op de flanken uit de voeten.