Groenendijk onaangenaam verrast door ADO: Natuurlijk absoluut onacceptabel

Groenendijk onaangenaam verrast door ADO: "Natuurlijk absoluut onacceptabel"

21-07-2018 17:11
42

ADO Den Haag-trainer Fons Groenendijk zag zijn ploeg zaterdagmiddag een blamerende oefennederlaag tegen TOP Oss. De Hagenaars gingen op het veld van Laakkwartier met 0-3 onderuit tegen de Brabantse Keuken Kampioen Divisie-club.

Eerder in de voorbereiding verloor ADO al van FC Dordrecht. "Ik weet uit ervaring dat de voorbereiding nooit zoveel zegt. En we hebben problemen op bepaalde posities, dat is bekend. Maar wat je hier laat zien, is natuurlijk absoluut onacceptabel", laat de trainer weten aan Omroep West. "Het heeft zijn oorzaken, maar daar wil ik me niet achter verschuilen. Ik heb voor de wedstrijd al gezegd dat we nog lang niet klaar zijn en die conclusie kun je nu ook trekken. Wat op dit moment ADO is, is nog lang niet genoeg."

Groenendijk kreeg ook vragen over de toekomst van enkele van zijn spelers. Björn Johnsen werd na een half uur gewisseld, maar dat had volgens de trainer niets te maken met een op handen zijnde transfer naar AZ. "Dat zijn afspraken die we hebben met de medische staf. Hij is nog niet toe aan langer spelen dan een half uur. Het heeft niets met AZ te maken." Ook voor Nasser El Khayati is interesse. "Of dat frustrerend is? Je hebt altijd wensen als coach, maar we moeten er ook geen drama van maken."