Immers 'schaamt zich kapot' en 'ergert zich dood': 'Tussen die jongens gestaan'

Immers 'schaamt zich kapot' en 'ergert zich dood': 'Tussen die jongens gestaan'

22-07-2018 11:51
91

Lex Immers 'ergert zich dood' aan de manier hoe ADO Den Haag momenteel voor de dag komt. Zaterdagmiddag verloor de ploeg met 3-0 van TOP Oss. Eerder werden er in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ook al nederlagen geleden tegen amateurclub Goes en FC Dordrecht. 

Tijdens het oefenduel met TOP Oss lieten fans langs de lijn in woord en gebaar hun ongenoegen blijken over het spel van ADO. Immers kan de ontevreden supporters alleen maar gelijk geven. "Als je met 0-3 verliest van TOP Oss, dan schaam je je dood", zei hij voor de camera van Haaglanden Voetbal. 

"Ik snap dat men kritisch is, je hoort mensen mopperen. Tuurlijk, ik ergerde me dood. Als ik zeg dat dat niet zo is, dan lieg ik. Ik heb zelf tussen de jongens gestaan op Noord, als je dit soort wedstrijden ziet, schaam je je. Er moet uit een ander vaatje worden getapt, zeker."

"Maar de voorbereiding zegt niet veel. We hebben nog drie weken. In de eerste wedstrijd tegen FC Emmen moeten we er staan, ons wapenen, strijden en alles opvreten."

Lees ook: Bezorgde Groenendijk wil meer aankopen: "Heeft met twee dingen te maken"