'Inter wil niet achterop raken na transfer Ronaldo en moet 30 miljoen aftikken'

'Inter wil niet achterop raken na transfer Ronaldo en moet 30 miljoen aftikken'

22-07-2018 13:03
19

Internazionale heeft van Arturo Vidal transferprioriteit nummer één gemaakt. De Italiaanse club aast al langer op de middenvelder van Bayern München en hoopt hem deze zomer dan eindelijk daadwerkelijk in te lijven. 

Corriere dello Sport meldt dat Inter al contact heeft gehad met Bayern en dat de Duitse recordkampioen een vraagprijs van 30 miljoen euro voor Vidal heeft vastgesteld. Dat is een stevig prijskaartje, aangezien het contract van de Chileense middenvelder in de zomer van 2019 afloopt. 

Wedden

Meer odds

Inter zal eerst een of meerdere spelers moeten verkopen voordat het de financiële middelen heeft om Vidal naar Italië te halen. Vidal maakte in 2015 de overstap van Juventus naar Bayern en staat inmiddels alweer open voor een nieuw avontuur. 

Internazionale weet dat het de gelederen zal moeten versterken om niet nog verder achterop te raken in eigen land. Met de komst van Cristiano Ronaldo heeft Juventus op papier veruit de beste selectie van Italië, terwijl ook onder meer AS Roma al meerdere spelers wist te strikken.