Update: Reactie van voorzitter op PSV-gerucht: Met zes spelers in onderhandeling

Update: Reactie van voorzitter op PSV-gerucht: "Met zes spelers in onderhandeling"

22-07-2018 19:42
122

Santiago Arias mag de onderhandelingen met Napoli over een contract openen van PSV. Voetbal International meldt zondagmiddag dat de Eindhovense club Arias toestemming heeft gegeven om de gesprekken met de Italiaanse club te beginnen. 

Enkele weken geleden meldde Napoli zich in Eindhoven voor de Colombiaanse rechtsback. Het oorspronkelijke bod van de Serie A-club werd door PSV van tafel geveegd en sindsdien is het wachten op een nieuw bod vanuit Italië. Arias, wiens contract in de zomer van 2019 afloopt, moet zo'n tien tot vijftien miljoen euro opbrengen. 

Wedden

Meer odds

Volgens VI gaan nu eerst Napoli en Arias in onderhandeling. Wanneer de speler persoonlijk akkoord is met zijn mogelijke nieuwe club, zal Napoli zich met een vernieuwd bod melden bij PSV. Zaterdag werd in Italië al een akkoord tussen Napoli en Arias gemeld, maar dat lijkt na de berichtgeving van VI te voorbarig. Arias staat na een sterk seizoen in de belangstelling van verschillende clubs. 

PSV heeft overigens al ingespeeld op een vertrek van de vleugelverdediger. Denzel Dumfries kwam over van sc Heerenveen en bovendien kan een aantal andere selectiespelers ook uit de voeten op de rechtsbackpositie, mocht dat nodig zijn. 

Update 19.42: In gesprek met Radio Kiss Kiss heeft Napoli-preses Aurelio De Laurentiis zondag laten weten dat een transfer van Arias naar Italië nog allesbehalve zeker is. Het gerucht dat de overstap van de back naar Napels bijna in kannen en kruiken zou zijn, betitelde de flamboyante voorzitter als 'vals'. "We zijn met een stuk of zes spelers in onderhandeling, maar er is nog niets rond."