'Chelsea bekijkt mogelijke Courtois-opvolgers: WK-revelatie kost ruim 65 miljoen'

'Chelsea bekijkt mogelijke Courtois-opvolgers: WK-revelatie kost ruim 65 miljoen'

22-07-2018 14:13
44

Mocht Thibaut Courtois deze zomer tekenen bij Real Madrid, dan heeft Chelsea opvolgers in het vizier. The Sun meldt dat Jordan Pickford en Jack Butland de voornaamste kandidaten zijn om Courtois te doen vergeten in Londen.

Chelsea houdt de Belgische sluitpost deze zomer het liefst binnenboord, maar bij een ultiem bod van Real Madrid bestaat de kans dat Courtois toch vertrekt. Als dat gebeurt, mogen Pickford en Butland hopen op een toptransfer. De twee Engelse keepers staat hoog op het lijstje van Chelsea, aldus The Sun.

De leiding van Chelsea bekijkt momenteel de transfermogelijkheden voor beide goalies. Pickford is de duurdere optie. De 24-jarige doelman kende een goed seizoen bij Everton en blonk met Engeland eveneens uit op het WK in Rusland. Everton zal hem niet verkopen voor minder dan 65 miljoen euro, is de verwachting.

De 25-jarige Butland is aanzienlijk goedkoper, aangezien hij afgelopen seizoen met Stoke City degradeerde naar het Championship. Vermoedelijk kost Butland, die op het WK tweede keuze was achter Pickford, zo'n 22 miljoen euro.