FC Emmen gaat knoop doorhakken over 'jongen met potentie': Staat mij wel aan

FC Emmen gaat knoop doorhakken over 'jongen met potentie': "Staat mij wel aan"

22-07-2018 15:28
32

Borna Miklic wordt mogelijk de nieuwe spits van FC Emmen. Trainer Dick Lukkien vindt de twintigjarige Kroaat 'een jongen met potentie'. Woensdag stond Miklic (20) in de basis tijdens het oefenduel met Jong AZ. Zaterdag raakte de aanvaller van Dinamo Zagreb geblesseerd tijdens de confrontatie met FC Groningen. 

"Voor hem was het aanpoten geweest en een dag voor de wedstrijd kreeg hij te maken met een spierverstijving. Dat werd tijdens de wedstrijd alleen maar erger en daardoor heb ik hem gewisseld. Je kunt tegenover zijn huidige club niet maken dat-ie een ernstige blessure oploopt", wordt Lukkien geciteerd door RTV Drenthe

"Hij is een echte spits: constant in beweging en weet de weg naar de goal te vinden. Dat staat mij wel aan. Ik vind het een jongen met potentie en we gaan zien hoe dat verder gaat." Volgens RTV Drenthe gaat Emmen 'op korte termijn' een beslissing nemen over de 1 meter 90 lange Miklic. 

Veerman
Ook sc Heerenveen-targetman Henk Veerman staat nog altijd op het lijstje van promovendus Emmen. Maar: "We moeten ook een ander scenario in gedachten hebben. Wij zoeken een spits die er direct staat. En daar kijken we naar."

Lees ook: 'Heerenveen wees bod van ruim drie ton op Veerman af'