'Beweging rond miskoop Klaassen: Bundesliga-club onderhandelt met Everton'

'Beweging rond miskoop Klaassen: Bundesliga-club onderhandelt met Everton'

22-07-2018 17:41
99

Davy Klaassen kan zijn carrière mogelijk voortzetten bij Werder Bremen. De Bundesliga-club is in onderhandeling met Everton. Het Duitse Kreiszeitung schrijft dat zondag. In Engeland lijkt de rol van Klaassen (25) na één seizoen al uitgespeeld. 

Zaterdag stond de voormalig Ajacied weliswaar in de basis tijdens een oefenduel met Lille, maar alles wijst erop dat The Toffees en director of football Marcel Brands deze zomer van Klaassen af willen. Het debuutjaar van de Oranje-international op Goodison Park werd een deceptie. Een verhuur of een definitieve verkoop ligt voor de hand.

Werder Bremen zou reeds met Everton in onderhandeling zijn over de komst van Klaassen. De Bundesliga-formatie, afgelopen seizoen geëindigd op de elfde plek, zoekt naar een opvolger voor Thomas Delaney. De Deen maakte op zijn beurt de overstap naar Borussia Dortmund. 

Mocht Werder Klaassen definitief willen inlijven, dan zal er waarschijnlijk een flinke transfersom op tafel gelegd moeten worden. Klaassen heeft in Liverpool nog een contract tot medio 2022. 

Lees ook: Linksbuiten Klaassen volledig afgeschreven na oefenduel: 'Lijkt onvermijdelijk'