Italiaanse pers: AC Milan gaat voor sensationele transferdeal met Juventus

Italiaanse pers: AC Milan gaat voor sensationele transferdeal met Juventus

23-07-2018 09:18
23

AC Milan gaat na de overname van het Amerikaanse investeringsfonds Elliott vól op de aanval op de transfermarkt. Dat melden Italiaanse media. Het eerste doelwit: Gonzalo Higuain van Juventus.

Milan wil komend seizoen terugkeren in de Champions League en heeft grote ambities. Na de spectaculaire transferzomer van 2017, waarin bijna 200 miljoen euro werd uitgegeven, wil de Rossoneri weer vlammen. Higuain moet de eerste topaankoop worden. Leonardo, de nieuwe technisch directeur van Milan, heeft het eerste contact inmiddels gelegd. Dat melden onder meer La Gazzetta dello Sport en Tuttosport.

Milan zou nog geen officieel bod hebben uitgebracht, maar Juventus is wel op de hoogte van de belangstelling. Higuain moet voor de doelpunten gaan zorgen in San Siro. Daar schortte het afgelopen seizoen aan bij spitsen Nikola Kalinic en André Silva. Higuain ziet zijn speelkansen bij Juventus vertroebelen door de komst van Cristiano Ronaldo, maar is naar verluidt niet bezig met een vertrek. Hij wordt ook in de gaten gehouden door Chelsea.