Karius gaat wéér in de fout en reageert via Instagram: 'Medelijden met jullie'

Karius gaat wéér in de fout en reageert via Instagram: 'Medelijden met jullie'

23-07-2018 10:10
49

Op Instagram heeft Loris Karius vannacht zijn frustraties van zich afgeschreven. In de nacht van zondag op maandag zag de Duitse goalie van Liverpool er wéér niet lekker uit tijdens een oefenduel met Borussia Dortmund (1-3 nederlaag) in de Verenigde Staten. Wat volgde was een stroom aan boze berichten van fans. 

Karius is al enkele maanden de Kop van Jut bij de achterban van zijn club; in de Champions League-finale tegen Real Madrid beging de sluitpost twee kapitale blunders. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen stapelt hij nu fout op fout. 

'Dit is gericht aan de mensen die het prettig vinden om andere mensen te zien falen of lijden: ik heb medelijden met jullie', schreef Karius vannacht. 'Wat er in jouw leven ook aan de hand is waardoor je zoveel woede en haat kent, ik bid dat het verdwijnt en dat er weer goede dingen op je pad komen.'

Na zijn fouten in de Champions League-finale sprak manager Jürgen Klopp nog het vertrouwen uit in Karius. Inmiddels lijkt het echter einde verhaal voor de Duitser op Anfield: Liverpool betaalde afgelopen week ruim 70 miljoen euro voor Alisson. De Braziliaan wordt de nieuwe nummer één.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie