PSV heeft bijna 'kampioensploeg': 'Als Lozano blijft, ziet het er heel goed uit'

PSV heeft bijna 'kampioensploeg': 'Als Lozano blijft, ziet het er heel goed uit'

23-07-2018 17:15
212

PSV wist Jeroen Zoet en Luuk de Jong al te behouden en doet er nu ook alles aan om de interesse van topclubs in Hirving Lozano af te slaan. Als coach Mark van Bommel zijn sterspeler kan behouden, ziet het er goed uit in Eindhoven.

Dat stelt Marco Timmer, clubwatcher van Voetbal International. "Slaat PSV een triple slag en houden ze Lozano ook, dan begint het er wel heel goed uit te zien. Van Bommel was heel ferm in zijn commentaar. Op de vraag of je Lozano kunt behouden als er een bod komt van veertig of vijftig miljoen, zei hij 'ja'."

Of dat lukt, moet blijken. De transfermarkt is nog tot eind augustus open. "Lozano is een gewilde speler. Hij heeft zichzelf goed verkocht op het WK en natuurlijk al vorig seizoen bij PSV. Maar wie weet krijgt Van Bommel het voor elkaar dat ook Lozano blijft, net als Jeroen Zoet en Luuk de Jong. Voorin heb je ook nog Bergwijn en op het middenveld Hendrix", somt Timmer de steunpilaren op.

"Achterin heb je ook al drie jongens gehaald: Angelino, Viergever, Dumfries", vervolgt hij. "Dan heeft PSV straks weer een kampioensploeg, mits ze nog een middenvelder halen die het vertrek van Marco van Ginkel opvangt. Misschien moet er eerst iemand verkocht worden. Dan moet je denken aan Santiago Arias. Ik vermoed dat de gewenste middenvelder uit het buitenland komt."