NAC Breda kondigt vertrek van Vloet aan voor 'goede transfersom'

NAC Breda kondigt vertrek van Vloet aan voor 'goede transfersom'

Gepubliceerd: maandag 23 juli 2018 om 18:06ma 23-07-2018 om 18:06

Rai Vloet vertrekt bij NAC Breda. De 23-jarige middenvelder heeft in het Zwitserse FC Chiasso een nieuwe club gevonden, melden de Brabanders maandag.

Vloet verruilde PSV afgelopen zomer voor NAC, waar hij al snel een basisplaats veroverde. In totaal speelde Vloet 31 competitieduels voor de Parel van het Zuiden, waarin hij vier keer het net wist te vinden. "Rai kwam vorige zomer naar NAC om in zichzelf te investeren en verder te ontwikkelen", reageert technisch directeur Hans Smulders op de clubsite.

"Wij hadden hem graag in Breda gehouden, maar hij voelt dat hij klaar is voor een nieuwe stap", vervolgt Smulders. "Als een speler dat gevoel heeft willen wij altijd meedenken om de persoonlijke ambities waar te maken en FC Chiasso wilde aan onze voorwaarden voldoen. Daarmee is Rai een voorbeeld van een speler die wij binnenhalen, verder ontwikkelen en vervolgens voor een goede transfersom verkopen."

Vloet kijkt ernaar uit om in het buitenland te spelen. "In het buitenland spelen is iets waar ik altijd van heb gedroomd en daarom heb ik besloten om in te gaan op deze aanbieding." Vloet werd de afgelopen dagen in Italiaanse media nog nadrukkelijk in verband gebracht met Frosinone.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws