Breaking news

Messi leidt Barcelona naar overtuigende zege, sublieme assist Frenkie de Jong

Zaakwaarnemer bevestigt: Barazite staat voor transfervrij vertrek

Zaakwaarnemer bevestigt: Barazite staat voor transfervrij vertrek

Gepubliceerd: maandag 23 juli 2018 om 21:00ma 23-07-2018 om 21:00

Nacer Barazite staat voor een vertrek bij Yeni Malatyaspor. De Turkse club is bereid de 28-jarige rechtspoot transfervrij te laten gaan.

Dat bevestigt broer en belangenbehartiger Younes Barazite aan VoetbalPrimeur. In de Turkse pers werd maandag geschreven dat het contract van de aanvallende middenvelder is ontbonden, maar dat klopt niet. Yeni Malatyaspor wil wel meewerken aan een transfervrij vertrek.

Het kamp-Barazite schermt op dit moment met belangstelling uit de Verenigde Arabische Emiraten. Ook een langer verblijf in Turkije is een optie. De interesse is concreet, dus de kans is volgens zijn zaakwaarnemer aanwezig dat de transfer binnen afzienbare tijd wordt afgerond.

Barazite heeft een moeizaam achter de rug bij Yeni Malatyaspor. De oud-speler van onder meer Arsenal, Vitesse en AS Monaco raakte na de winterstop op een zijspoor en kwam uiteindelijk tot vijftien wedstrijden in de Süper Lig, waarin hij twee keer scoorde en twee assists gaf. Tussen 2015 en 2017 behoorde hij tot de uitblinkers van FC Utrecht.

(Ruben Winkels / VoetbalPrimeur.nl)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws