'Klaassen kan mogelijk in Engeland blijven: Premier League-club overweegt bod'

'Klaassen kan mogelijk in Engeland blijven: Premier League-club overweegt bod'

Gepubliceerd: maandag 23 juli 2018 om 20:58ma 23-07-2018 om 20:58

Huddersfield Town overweegt serieus werk te maken van de komst van Davy Klaassen. Volgens The Sun heeft de Premier League-club zijn oog laten vallen op de Nederlandse middenvelder. 

The Sun schrijft dat Huddersfield in Klaassen een geschikte aanwinst ziet voor het huidige seizoen. Er zijn echter meer kapers op de kust: zondag meldde BILD dat Werder Bremen al in onderhandeling is met Everton over een transfer van de voormalig Ajacied. De Duitsers zouden vijftien miljoen euro (waarvan drie miljoen aan bonussen) over hebben voor Klaassen. Huddersfield is volgens het Engelse medium bij machte om Werder Bremen financieel af te troeven. 

Klaassen kwam een jaar geleden voor maar liefst 27 miljoen euro over van Ajax, maar in Liverpool wist hij dat prijskaartje geen moment waar te maken. Ook komend seizoen is er nauwelijks zicht op speelminuten voor hem en daarom wil Everton meewerken aan een transfer. Huddersfield, dat zich afgelopen seizoen ternauwernood wist te handhaven in de Premier League, ziet Klaassen als een mogelijke versterking. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws