'Semedo-transfer van 2,5 miljoen ineens onzeker door plotse radiostilte'

'Semedo-transfer van 2,5 miljoen ineens onzeker door plotse radiostilte'

23-07-2018 21:16
18

Het is nog helemaal niet zeker dat Lisandro Semedo komend seizoen het shirt van West Bromwich Albion draagt. Dat heeft volgens het Limburgse L1 te maken met 'interne strubbelingen' bij de club uit het Championship.

De 22-jarige Semedo, die bij Fortuna Sittard speelt, leek hard op weg naar Engeland, maar ineens staat de transfer op losse schroeven. Zowel club als speler was mondeling akkoord, maar ineens is het stil vanuit Engeland.

Fortuna wilde in eerste instantie vier miljoen euro voor Semedo hebben, maar bereikte uiteindelijk een akkoord voor 2,5 miljoen euro. De aanvaller kreeg een mooi contract voorgeschoteld: hij kon in Engeland 'een veelvoud' verdienen van wat hij in Sittard krijgt, aldus L1. Fortuna en West Bromwich bereikten in juni al een akkoord, maar de deal is nog altijd niet rond. 

Naar verluidt heeft Semedo geen vertrouwen meer in een transfer. Trainer Kevin Hofland merkt geen teleurstelling bij de Portugees. Hem een deadline opstellen werkt volgens hem niet. "Nee, daar geloof ik niet in", zegt hij tegen L1. "We kunnen wel afspreken dat hij bijvoorbeeld voor 31 juli moet besluiten, maar als er twee dagen later een geweldige aanbieding komt, gaat hij misschien toch. Zo werkt het nou eenmaal in de voetballerij. Ik vind dat je spelers daar vrij in moet laten."