'Bizarre transfersoap rond Malcom: Bordeaux annuleert vlucht vanwege FC Barcelona'

'Bizarre transfersoap rond Malcom: Bordeaux annuleert vlucht vanwege FC Barcelona'

Gepubliceerd: maandag 23 juli 2018 om 22:57ma 23-07-2018 om 22:57

De transfer van Malcom naar AS Roma staat ineens op losse schroeven. Volgens zowel Italiaanse als Franse media heeft Bordeaux hem op het laatste moment teruggeroepen omdat FC Barcelona zich plots met de situatie is gaan bemoeien.

Dat wordt onder meer gemeld door La Gazzetta dello Sport, Sky Italia en RMC Sport. Malcom stond op het punt om naar Rome te vliegen, maar op het laatste moment annuleerde Bordeaux de vlucht, naar verluidt omdat Barcelona ineens met een hoger bod heeft aangeklopt in Frankrijk. Het hele vliegveld van Rome staat vol met fans en pers, maar die krijgen dus géén Malcom te zien.

Roma kondigde eerder op maandag een akkoord met Bordeaux aan ter waarde van in totaal 37 miljoen euro, maar daar is Barcelona dus blijkbaar overheen gegaan. Bordeaux heeft Malcom vervolgens verboden om naar Italië af te reizen. Er zijn nog geen handtekeningen gezet, dus juridisch gezien kan Roma weinig beginnen tegen Bordeaux.

Naar verluidt heeft Barcelona zich bij Bordeaux gemeld met een bod van 41 miljoen euro, een stuk hoger dan Roma aanvankelijk wilde betalen. Verwacht wordt dat technisch directeur Monchi het er niet bij laat zitten en gaat concurreren met Barça.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws