Tadic: Zij zorgden ervoor dat ik niet kon weigeren om naar Ajax te gaan

Tadic: "Zij zorgden ervoor dat ik niet kon weigeren om naar Ajax te gaan"

23-07-2018 23:54
116

Dusan Tadic vertelt nogmaals dat Ajax zeker niet de enige club was die interesse in hem had. Southampton wilde graag verlengen met de Serviër en ook was er interesse uit andere landen.

"Ik had veel mogelijkheden. Southampton wilde me een nieuw contract geven. En er waren nog clubs uit de Premier League en andere competities, maar ik heb geluisterd naar m'n intuïtie en m'n gevoel", zegt Tadic tegen de NOS.

"M'n hart zei me ook dat ik hierheen moest komen. Zoals ik al zei: Marc, Erik, Alfred, Henk (Overmars, Ten Hag, Schreuder, Veldmate, red.) en iedereen bij Ajax, zij zorgden ervoor dat ik niet kon weigeren om naar Ajax te gaan."

Tadic benadrukt het verschil tussen de Premier League en de Eredivisie. "Er is een groot verschil, maar dat geldt ook voor alle andere competities, want het is heel zwaar. Als je daar speelt, begrijp je pas hoe hard je moet werken. Ik ben heel blij dat ik er vier jaar heb gespeeld en dat ik qua assistst steeds bij de beste vijf heb gestaan. (...) Nu wachten er nieuwe uitdagingen."