'Derde Eredivisie-club aast op Veerman: Friese vraagprijs van drie tot vijf ton'

'Derde Eredivisie-club aast op Veerman: Friese vraagprijs van drie tot vijf ton'

Gepubliceerd: dinsdag 24 juli 2018 om 07:51di 24-07-2018 om 07:51

NAC Breda heeft in de zoektocht naar een nieuwe spits zijn oog laten vallen op Henk Veerman. Technisch directeur Hans Smulders heeft navraag gedaan naar de inhoud van het contract van de 27-jarige Volendammer.

Dat melden ingewijden aan BN De Stem. Voorlopig heeft NAC de interesse nog niet doorgezet. Veerman staat in de belangstelling van diverse Eredivisie-clubs, waaronder FC Utrecht en FC Emmen. Een jaar geleden ketste een transfer naar de Domstedelingen nog af op de vraagprijs van sc Heerenveen van 800.000 euro. Inmiddels verlangen de Friezen nog zo'n drie tot vijf ton.

NAC ving eerder deze zomer bot bij Sam Lammers, die de overstap maakte naar uitgerekend sc Heerenveen. Daarnaast onderhandelden de Brabanders met AZ over Fred Friday, maar de Nigeriaan bleek te duur. Luka Nmecha is nog wel in beeld. De Engelsman deed het voorbije weekend 75 minuten mee in een oefenduel van Manchester City. Zijn werkgever staat open voor een verhuur.

Tot NAC zijn aanvallende versterking binnen heeft, is Sydney van Hooijdonk gepromoveerd. Hij is momenteel de back-up van Mitchell te Vrede.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Veerman 400.000 euro waard?

(2310 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws