Update: 'AZ neemt na dagen van radiostilte weer contact op met ADO Den Haag'

Update: 'AZ neemt na dagen van radiostilte weer contact op met ADO Den Haag'

25-07-2018 15:52
82

Zijn AZ en ADO Den Haag er nu wél of niet bijna uit over Bjorn Johnsen? Het Noorse VG weet dat de twee Eredivisie-clubs in grote lijnen een akkoord hebben bereikt over de transfer van de spits. Het bericht wordt door Omroep West ontkracht. 

Eerder deze maand werd bekend dat AZ Johnsen - afgelopen seizoen goed voor 19 goals in de Eredivisie - op het oog heeft als opvolger van Wout Weghorst. De Alkmaarders weigeren echter te voldoen aan de vraagprijs van ADO. Dat leidt tot het nodige moddergooien via de media

Wedden

Meer odds

VG claimt dat Johnsen nu op het punt staat om naar Alkmaar te verkassen. AZ zou water bij de wijn hebben gedaan en bereid zijn om ruim twee miljoen euro op tafel te leggen voor de international van Noorwegen.  

Voorbarig
Omroep West weet echter dat het bericht van VG 'voorbarig' is. 'Er is op dit moment geen contact tussen ADO en AZ over een overgang van Johnsen naar Alkmaar. De clubs liggen qua prijs (nog) te ver uit elkaar', meldt verslaggever Jim van der Deijl via Twitter. 

Update 15.52: Nieuwe ontwikkelingen in de transfersoap rond Björn Johnsen. Omroep West weet woensdag te melden dat AZ na dagen van radiostilte weer contact heeft opgenomen met ADO Den Haag. De Noorse spits moet deze zomer naar Alkmaar komen.