'PSV pakt na transfer van 11 miljoen door: komst middenvelder bovenaan lijstje'

'PSV pakt na transfer van 11 miljoen door: komst middenvelder bovenaan lijstje'

Gepubliceerd: woensdag 25 juli 2018 om 09:11wo 25-07-2018 om 09:11

Zodra de transfer van Santiago Arias is afgerond, schakelt PSV door op de transfermarkt en zet de club vól in op de komst van een middenvelder. Versterking in die linie heeft prioriteit sinds het duidelijk is dat Marco van Ginkel dit seizoen sowieso niet terugkeert in Eindhoven. 

Arias staat naar verluidt op het punt om een contract te signeren bij SSC Napoli. De vice-kampioen van de Serie A maakt ongeveer elf miljoen euro over naar Eindhoven. Dat bedrag, of in ieder geval een deel daarvan, kan PSV besteden aan een nieuwe middenvelder, meldt Voetbal International woensdag.

Een speler die al langere tijd gelinkt wordt aan de kampioen van Nederland, is Érick Gutiérrez. Afgelopen week dook in Mexico opnieuw een gerucht op over de aanvoerder van Pachuca. De 23-jarige Gutiérrez mag alleen 'voor de hoofdprijs' vertrekken bij zijn club. 

Saillaint detail: Gutiérrez is één van de beste vrienden van Hirving Lozano. De twee speelden jarenlang samen in Mexico. Mocht PSV er uiteindelijk in slagen om de international naar Nederland te halen, dan zou dat volgens VI voor Lozano een reden kunnen zijn om er een seizoen aan vast te plakken in het Philips Stadion. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk jij dat Lozano nog een jaar bij PSV blijft?

(10812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws