'Niet gek opkijken als het alsnog van transfer Ziyech naar AS Roma komt'

'Niet gek opkijken als het alsnog van transfer Ziyech naar AS Roma komt'

25-07-2018 20:13
33

Het is niet gek als Hakim Ziyech alsnog de transfer maakt naar AS Roma. Dat stelt Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International.

Roma is maandenlang gelinkt aan een miljoenentransfer naar Roma, maar technisch directeur Monchi zei onlangs dat de Marokkaan niet nodig is. "Ziyech? Ik heb altijd van hem gehouden, maar op dit moment hebben we geen spelers nodig voor zijn positie. Ik kan het nooit met 100 procent zekerheid zeggen, maar zo is de situatie", aldus Monchi drie weken geleden.

Wedden

Meer odds

"Het is een pluspunt dat hij nog bij Ajax speelt, met de nadruk op nog", zegt Jansen tegen VI. "Ik zie hem de komende weken nog vertrekken. Hij zinspeelt deze zomer op een transfer. Dat heeft hij mondeling afgesproken met Ajax. Met AS Roma is het er nog niet van gekomen. Je moet niet gek opkijken als het alsnog gaat gebeuren. Het is een speler met bovengemiddelde klasse."

Ziyech speelt woensdagavond tegen Sturm Graz, een duel in de tweede voorronde van de Champions League. "Iedereen hunkert en snakt hier naar de ommekeer na een dramatisch en slecht voetbalseizoen", zegt Jansen. "Dit moet een begin zijn van de ommekeer, maar dan moet je niet nu al tegen een ketser aanlopen."