AD: PSV waagt poging voor 'te dure' en 'onhaalbare' middenvelder van 15 miljoen

AD: PSV waagt poging voor 'te dure' en 'onhaalbare' middenvelder van 15 miljoen

26-07-2018 00:17
149

PSV wil Erick Gutiérrez aan de selectie toevoegen, meldt het Algemeen Dagblad. De Mexicaanse international draagt een prijskaartje van ongeveer vijftien miljoen euro met zich mee. Dat is vooralsnog een flink obstakel voor PSV.

Voetbal International bracht Gutiérrez woensdag wederom in verband met PSV. De Mexicaanse middenvelder van CF Pachuca wordt met name tijdens transferperiodes veel aan de Eindhovense club gelinkt. Het Algemeen Dagblad meldt nu dat PSV de mogelijkheden bekijkt om hem daadwerkelijk naar Nederland te halen.

Gutiérrez werd lange tijd bestempeld als te duur en onhaalbaar, maar ondanks dat gaat PSV toch een poging wagen om de WK-ganger op te halen. Een groot struikelblok voor PSV is het prijskaartje van Gutiérrez: Pachuca verlangt rond de vijftien miljoen euro. Gutiérrez heeft in Mexico nog een contract tot 2020 en is daarom niet voor een zachte prijs op te halen.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat PSV creatief moet zijn om 'Guti' naar Eindhoven te halen. Mocht het de landskampioen lukken, dan zou dat voor Hirving Lozano een reden kunnen zijn om een extra jaar in Eindhoven te blijven. 

Lees ook'PSV pakt na transfer van 11 miljoen door: komst middenvelder bovenaan lijstje'