PEC legt doelman voor twee jaar vast en denkt direct aan uitleenbeurt

PEC legt doelman voor twee jaar vast en denkt direct aan uitleenbeurt

26-07-2018 15:17
16

Mike Hauptmeijer blijft voorlopig op de loonlijst van PEC Zwolle staan. De 21-jarige doelman beschikte over een aflopend contract, maar PEC heeft besloten om de verbintenis alsnog met twee jaar te verlengen.

Hauptmeijer loopt al elf jaar rond bij PEC en maakte afgelopen seizoen in de uitwedstrijd tegen PSV zijn Eredivsie-debuut. De sluitpost is blij met zijn contractverlenging. "Doordat ik al sinds 2007 bij PEC Zwolle rondloop, voelt dit echt als mijn club", laat hij weten aan de clubsite. "Voor het komende seizoen heb ik als doel gesteld om mijzelf verder te ontwikkelen en om collega-doelmannen Boer en Van der Hart te prikkelen."

Wedden

Meer odds

Of Hauptmeijer komend seizoen daadwerkelijk tot de selectie gaat behoren, is echter nog niet duidelijk. PEC overweegt om de doelman te verhuren. "Mocht er een situatie ontstaan, waarin Mike middels verhuur vlieguren kan maken in bijvoorbeeld de Keuken Kampioen Divisie, dan staan beide partijen daarvoor open", vertelt "Ontstaat die mogelijkheid niet, dan blijft Mike op zijn post als derde doelman en keeper van Jong PEC Zwolle."