Geruchten uit Italië: Atlético Madrid raakt rechtsback kwijt en gaat voor Arias

Geruchten uit Italië: Atlético Madrid raakt rechtsback kwijt en gaat voor Arias

26-07-2018 16:02
33

Santiago Arias lijkt hard op weg te zijn naar Napoli, maar een bevestiging vanuit Zuid-Italië blijft nog steeds uit. Volgens de Italiaanse Sky Sports-journalist Gianluca Di Marzio probeert Atlético Madrid nog een stokje te steken voor de op handen zijnde transfer.

De regerend Europa League-winnaar dreigt rechtsback Sime Vrsaljko kwijt te raken: de Kroatische WK-finalist is volgens Di Marzio hard op weg naar Internazionale en Arias zou zijn geïdentificeerd als de ideale vervanger van Vrsaljko. Hetzelfde medium meldde onlangs al dat Napoli eerst een speler van buiten de EU moet slijten voordat het de Colombiaan aan de selectie toe kan voegen. Naar verluidt gaat Arias binnenkort beslissen of hij naar Italië of naar Spanje wil.

PSV heeft er ondertussen alle vertrouwen in dat de transfer van Arias snel rond zal komen, meldt het Eindhovens Dagblad donderdagochtend. De regerend Eredivsie-kampioen hoopt elf miljoen euro te incasseren voor de rechtsback, die nog tot het einde van het seizoen in het Philips Stadion onder contract staat.