'Hoofdpijn' bij Matavz na opvallende goal: Tim houdt van strakke ballen

'Hoofdpijn' bij Matavz na opvallende goal: "Tim houdt van strakke ballen"

26-07-2018 20:08
120

Vitesse heeft mede dankzij een opmerkelijke treffer van Tim Matavz gelijkgespeeld bij FC Viitorul (2-2). De spits van Vitesse kopte in de tweede helft semi per ongeluk de 2-1 tegen de touwen na een snoeiharde voorzet van Alexander Büttner. 

"Tim houdt van strakke ballen, dus ik dacht ik geef hem hard", knipoogt Büttner na afloop tegenover de camera van FOX Sports. "Nee, eigenlijk wilde ik hem hard op goal schieten, dan kan er zomaar iemand tegenaan lopen. Nu reageerde Matavz goed. Hij zal denk ik wel hoofdpijn hebben vanavond."

Tekst gaat verder onder video

Trainer Leonid Slutsky was na afloop van het kwalificatieduel mild voor zijn ploeg. "Het ergste was dat we in de eerste helft op een verkeerde manier speelden, dat is niet onze stijl. We hebben veel technische spelers en moeten minimaal 65 procent balbezit hebben, zoals in tweede helft", aldus de Russische oefenmeester. 

"Natuurlijk had ik vooraf niet voor dit resultaat getekend. Maar we hebben met ons hart gespeeld na de 2-0 en twee keer gescoord. We hebben een aantal uitstekende kansen gecreëerd en karakter getoond. Dus ik ben tevreden", aldus Slutsky.