Ajax verliest 'in het geheim' van Turkse laagvlieger, Blind en Labyad in actie

Ajax verliest 'in het geheim' van Turkse laagvlieger, Blind en Labyad in actie

26-07-2018 20:23
79

Ajax heeft een besloten oefenwedstrijd tegen het Turkse Konyaspor verloren. De locatie van het oefenduel was strikt geheim, maar uit een verslag van de Turkse club blijkt dat Ajax met 0-1 heeft verloren. 

Op foto's die Konyaspor op Twitter plaatste is te zien dat onder meer Daley Blind (aanvoerder), Zakaria Labyad, Dani de Wit, Max Wöber, Perr Schuurs Rasmus Kristensen en Siem de Jong in actie kwamen donderdag. In de eerste helft werd het enige doelpunt van de wedstrijd gemaakt. Ömer Ali Sahiner tekende voor de 0-1. Konyaspor eindigde afgelopen seizoen als vijftiende in de Turkse competitie. 

Wedden

Meer odds

Woensdagavond boekte het eerste elftal van Ajax een belangrijke 2-0 zege op Sturm Graz. Tijdens de seizoensopener van de Amsterdammers maakte Dusan Tadic zijn debuut en keerde Daley Blind officieel terug in het Ajax-shirt. Door doelpunten van Hakim Ziyech en Lasse Schöne gaat Ajax met een goede uitgangspositie richting Oostenrijk, waar woensdag de return wordt afgewerkt. 

Update 20.32 uur: Ajax heeft bevestigd dat het oefenduel met Konyaspor, dat op De Toekomst werd afgewerkt, in 0-1 is geëindigd. 

Opstelling Ajax: Van Leer; Kristensen, Schuurs, Blind (65. Bakker), Wöber (82. Orejuela); Ekkelenkamp (82. Jensen), Gravenberch, S. de Jong (65. De Wit); Labyad (65. Johnsen), Sierhuis (65. Pereira), Lang.