'Geschrokken' Van den Brom: 'Onzin. Ik heb niemand over Wout en Ali gehoord'

'Geschrokken' Van den Brom: 'Onzin. Ik heb niemand over Wout en Ali gehoord'

Gepubliceerd: donderdag 26 juli 2018 om 22:53do 26-07-2018 om 22:53

John van den Brom is geschrokken van de prestatie van AZ. De Alkmaarders gingen in de tweede voorronde van de Europa League met 2-0 onderuit tegen het Kazachse Kairat Almaty. 

"Iedere nederlaag doet pijn en deze ontzettend", analyseert Van den Brom na afloop voor de camera van NH. "We hebben een voorbereiding van vierenhalve week naar deze wedstrijd gehad. We hebben ons er echt op voorbereid in de zin dat we er moesten staan."

"Het was onder het niveau dat ik gewend ben van deze jongens. Dat heb ik net ook gezegd. Daar ben ik van geschrokken. Met name in het balbezit-verhaal", zegt Van den Brom.

De AZ-trainer denkt niet dat zijn ploeg ineens minder presteerde omdat er met Wout Weghorst en Alireza Jahanbakhsh twee sterkhouders zijn vertrokken. "Dat is onzin. Ik heb niemand in de voorbereiding over Wout en Ali gehoord, dus daar zul je mij zeker niet over horen. Het ligt gewoon aan hoe wij als team gespeeld hebben. We zijn goed als iedereen zijn ding doet. Als dat misgaat, zijn we snel van slag. Dat moet eruit. Gelukkig leef je nog steeds, ondanks een 2-0 nederlaag."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat AZ zich nog plaatsen voor de derde voorronde?

Ja
39%
Nee
61%
(1637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws