Sport: Barcelona respecteert Overmars en annuleerde vliegreis naar Amsterdam

Sport: Barcelona respecteert Overmars en annuleerde vliegreis naar Amsterdam

26-07-2018 23:18
107

De clubleiding van FC Barcelona had voor woensdag een trip naar Amsterdam gepland, maar daar is op het laatste moment een streep doorheen gezet. Het heeft alles te maken met de situatie rond Frenkie de Jong.

Barcelona heeft zich onlangs opnieuw gemeld bij Ajax om te pijlen of Marc Overmars, directeur spelersbeleid, nu wel bereid is om plaats te nemen aan de onderhandelingstafel. Het antwoord was, net als de vorige keren, duidelijk: nee.

De Spaanse krant Sport schreef een kleine twee weken geleden dat Barcelona van plan was om woensdag naar Amsterdam af te reizen. De club wilde de wedstrijd tussen Ajax en Sturm Graz bekijken en stiekem in gesprek komen met verantwoordelijke personen rond De Jong.

Voor men het vliegtuig instapte is er door Barcelona wéér geinformeerd bij Overmars. Toen de club opnieuw te horen kreeg dat De Jong niet te koop is, is de reis naar Amsterdam geannuleerd en zat er woensdagavond dus niemand van Barcelona op de tribune, aldus Sport donderdag. De Catalanen willen zich niet onnodig opdringen aan Overmars en hebben besloten de situatie te laten voor wat het is, maar dat betekent niet dat Barcelona zich niet meer gaat melden.

Sport schrijft dat Barcelona een nieuwe poging wil wagen voor De Jong, als het voor Overmars duidelijker is hoe de toekomst van Ajax eruit ziet.

Lees ook'Zaakwaarnemer reist zaterdag naar Amsterdam: gesprek met directeur Overmars'