Update: 'Napoli grijpt definitief naast Arias: PSV'er kiest voor Atlético Madrid'

Update: 'Napoli grijpt definitief naast Arias: PSV'er kiest voor Atlético Madrid'

28-07-2018 11:19
109

De overstap van Santiago Arias naar Napoli lijkt plots een stuk verder weg. Voorzitter Aurelio De Laurentiis oogt niet meer zo zeker van zijn zaak. De Telegraaf meldde vrijdag dat Atlético Madrid zich ook heeft gemeld voor de rechtsback van PSV.

De Laurentiis bevestigde eerder nog dat de 26-jarige Colombiaan op weg was naar Napoli, maar kwam vrijdag met een minder rooskleurige update. Napoli is namelijk ook serieus geïnteresseerd in doelman Guillermo Ochoa van Standard Luik. Daardoor zou er een streep moeten door de transfer van Arias. "Dat heeft te maken met het aantal niet-EU-spelers dat wij in onze selectie mogen hebben."

"Als Arias niet komt, richten we ons op Youssouf Sabaly (Fransman van Girondins Bordeaux, red.), die bovendien ook als linksback kan spelen", vertelt De Laurentiis aan Radio Kiss Kiss. De Telegraaf schreef vrijdag dat Atlético Arias als opvolger van Sime Vrsaljko ziet. De interesse van de Spanjaarden lijkt wel eens te maken te kunnen hebben met de koerswijziging van Napoli.

Update 28/7, 11.19 uur: Napoli lijkt definitief naast Santiago Arias te grijpen. Atlético Madrid gaat de komst van de rechtsback van PSV spoedig afronden, melden diverse media, waaronder Gianluca Di Marzio. In de Spaanse hoofdstad is de 26-jarige Colombiaan de opvolger van Sime Vrsaljko, die naar Internazionale vertrekt.