Kluivert maakt indruk bij AS Roma: 'Echt een coup, hij is net als Allen Iverson'

Kluivert maakt indruk bij AS Roma: 'Echt een coup, hij is net als Allen Iverson'

27-07-2018 19:16
37

James Pallotta, voorzitter van AS Roma, heeft zich lovend uitgelaten over Justin Kluivert. Hij vergelijkt de voormalig Ajacied met basketballegende Allen Iverson.

De Spaanse technisch directeur Monchi haalde Kluivert naar Rome. "De reden dat ik Monchi heb gehaald, is omdat er niemand beter is dan hij. De club heeft tot dusver een goede transferzomer achter de rug", zegt Pallotta tegen Sirius XM Radio, geciteerd door Italiaanse media. "We hebben nu Javier Pastore, Iván Marcano en Justin Kluivert, wat echt een grote coup was."

Wedden

Meer odds

De linksbuiten maakte voor 17,25 miljoen euro de overstap van Ajax naar Roma. De transfersom kan door bonussen oplopen tot 22,75 miljoen. "Kluivert is net als Allen Iverson met zijn snelle voetenwerk. Hij is heel snel en nog jong", aldus Pallotta, die ook inging op het vertrek van Radja Nainggolan naar Internazionale.

"Er zijn verschillende aspecten die we in overweging hebben genomen. Inclusief zijn leeftijd", stelt de voorzitter. "Ik ken niet alle problemen, maar Di Fransesco (trainer, red.) besloot dat het tijd was."