Kishna aast op sportieve revanche en hoopt op terugkeer: Doodzonde

Kishna aast op sportieve revanche en hoopt op terugkeer: "Doodzonde"

28-07-2018 15:16
38

Ricardo Kishna wil volgens Omroep West graag opnieuw verhuurd worden aan ADO Den Haag. Afgelopen seizoen werd de samenwerking tussen de Eredivisie-club en de vleugelaanvaller een debacle: Kishna liep in één van zijn eerste duel een zware kruisbandblessure op. Hij is nog steeds herstellende. 

Van Lazio mag de linkspoot revalideren in Nederland. Kishna 'volgt de voorbereiding van de Hagenaars intensief', schrijft Omroep West, en de liefde blijkt wederzijds te zijn. "Het feit dat we nu zo over hem praten, zegt eigenlijk dat hij één van ons is. Ondanks die paar wedstrijden dat hij hier vorig jaar speelde, hebben we goed samengewerkt", aldus Jeffrey van As, technisch manager in Den Haag.

"Doodzonde dat hij geblesseerd raakte. Toen hij fit was, zag je hoe goed hij is met de bal. Ik hou van dat soort spelers. Je hebt in je ploeg echte bikkels nodig zoals Tom Beugelsdijk en Lex Immers. Maar ook stylisten. Ricardo is zo iemand. Die heeft geen ruzie met de bal."

Kishna zit naar eigen zeggen op 'tachtig procent fitheid'. Of ADO opnieuw met de voormalig Ajacied in zee gaat, hangt zoals gezegd af van de vorderingen in het revalidatieproces. Het contract van Kishna in Rome loopt nog door tot medio 2019.